Hagerestauranten 
på Lindheim

Hagerestauranten på Lindheim har stengt dørene for sesongen. Vi er takknemlige for alle som har tatt turen innom i sommer for å teste ut det nye kjøkkenet i hagen. 

Kristoffer Knigge Ømark er kokk på Lindheim. Han vil stå klar til våren med nye og spennende varianter av napolitansk surdeigspizza, småretter og desserter laget med råvarer fra gården og området rundt. 

Høsten blir brukt til å tørke, sylte og fermentere grønnsaker og frukt som skal  brukes i restauranten til neste sesong.

Vi gleder oss allerede til å servere god mat og drikke i hagen til våren! 
 

 

 

Hagerestauranten 
på Lindheim

Hagerestauranten på Lindheim har stengt dørene for sesongen. Vi er takknemlige for alle som har tatt turen innom i sommer for å teste ut det nye kjøkkenet i hagen. 

Kristoffer Knigge Ømark er kokk på Lindheim. Han vil stå klar til våren med nye og spennende varianter av napolitansk surdeigspizza, småretter og desserter laget med råvarer fra gården og området rundt. 

Høsten blir brukt til å tørke, sylte og fermentere grønnsaker og frukt som skal  brukes i restauranten til neste sesong.

Vi gleder oss allerede til å servere god mat og drikke i hagen til våren!