Innerst i låven

som ble bygd i 1954, satt vi opp i 2013 et nytt bryggeri. Bryggeriet består av totalt 11 tanker. Et meskekar, en kokekjele, en varmtvannstank, seks gjæringstanker og to klarningstanker. Fire gjæringstanker rommer 1150 liter og to rommer ca 2500 liter. Mye av ølet og cideren gjæres i disse tankene, under kontrollerte omgivelser.

I kjelleren

under den nye delen av låven ligger øl til lagring på eikefat av ulik størrelse. Denne kjelleren ble bygd i 2016 sammen med den nye delen av låven. Her finnes det i dag ca 130 eikefat med både øl og cider til lagring og ettergjæring.

Øl- og Siderkjelleren 

I kjelleren under låven og bryggeriet lagres øl og cider i eiketønner og amforaer i ulike størrelser fra 180 -3000 liter.
Ulike mindre batcher forbeholdt å ligge over en lengre periode for å gjennomgå en mer kompleks gjæring og lagringsprosess. Her er det villgjær og et miljø for å kunne utvikle en unik karakter på både øl og cider. 

Kjelleren ble bygd i 2016 og besøkes av tusenvis av turister hvert år. Alle omvisinger og smakinger inkluderer en tur ned hit. 

Amfora i sandstein

I kjelleren er det tre amforaer av sandstein.
De er forbeholdt små prosjekter som
issider og andre mindre eksperimentelle batcher, mest med druer og kirsebær. 

Søt dessertsider av kirsebær ligger
lagret vinteren 24/25.
Flasker er klare til sesongen 2025

Hvorfor lagre på Amfora? 
«sandstone amphora offers a good oxydation and doesn’t release any third-party flavors to cider/wine»